Technology

BlauGrana klubben holdt seks fodboldtrojer

BlauGrana klubben holdt seks fodboldtrøjer dannelsen ​​kampen Uden Iniesta
Ernesto Valverde vender tilbage til Bilbao i dag og håber på en sejr mod sin tidligere klub. Valverde spillede til Athletic Bilbao i 1990 efter at have spillet i Barcelona i to år i en aftale på omkring 750.000 EUR. Nu, næsten 30 år senere, er han tilbage på Blaugrana klubben, men siger at Lions er den klub han identificerede mest.
I otte gange, som han har været på udebane i Bilbao, har Valverde mistet alle tre kampe som spiller og tabt fire ud af fem gange som en bortkørende træner. Den eneste gang han ikke tabte var en La Copa del Rey-tegning med Espanyol.
Barcelona søger at fortsætte deres store runde form på San Mames. Hidtil i La Liga denne sæson har Barça vundet otte ud af ni kampe. BlauGrana klubben Fodboldtrøjer har holdt seks rene ark og scoret 26 mål. Ikke dårligt i betragtning af, at vi stadig er i oktober. Den catalanske klub sidder for øjeblikket øverst på bordet med en firepunktsledning.
På den anden side kæmper Athletic Bilbao for at komme ind i en rytme denne sæson. Zigandas side er i dag 11 pladser med 11 point. De har vundet en kamp i oktober på tværs af alle konkurrencer. Men det var det eneste match, de var hjemme for. I sidste uge tegnede de med Formentera i Copa del Rey og tabte væk på Leganés.
Valverde har et par nøgleaktører ud i denne uge. Iniesta er skadet med et mindre muskel problem. Afhængigt af om Valverde starter Roberto, Denis Suárez, Paulinho eller Gomes på midtbanen, vil det virkelig påvirke dannelsen af Fodboldtrøjer ​​kampen. Uden Iniesta ser vi måske ikke den typiske 4-4-2 formation.
Tabet af disse nøglespillere, samt det fortsatte mangel på Dembélé, Aleix Vidal og Turan, for blot at nævne nogle, betyder, at vi taktisk kunne se et helt andet Barcelona-hold. Disse skader tvinge Barcelona til at tilpasse sig en legetilstand, som de ikke er så komfortable med.
I det mindste med hensyn til skader er Bilbao bedre end Barcelona. De har begge højre og venstre tilbage med forstuvede ankler. Muniain på venstrefløjen er ude med et korsbåndsbrud, som er et slag for lejonene. Men bortset fra det har de hidtil været heldige i denne sæson på skadefronten.
I betragtning af den politiske situation, der fornemmer Catalonien i øjeblikket, og fraværet af deres talismanske kaptajn Iniesta, vil det nok være alt andet end typisk.